تهران ، خیابان مطهری ، ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی جنوبی ، پلاک 158  ساختمان برتر سرویس                        ساعت کاری :  9 الی 21

مادربرد لپ تاپ اپل

خرید مادربرد لپ تاپ اپل با قیمت مناسب

مادربرد لپ تاپ اپل :

در این مطلب ما تمامی مادربرد لپ تاپ های اپل را جهت تعمیر لپ تاپ اپل مورد بررسی قرار می دهیم و در مورد کاربرد مادربرد در لپ تاپ  اطلاعاتی را در اختیار شما کاربران گرامی سایت  قرار می دهیم پس اگر شما هم یکی دارای یکی از مدل های لپ تاپ اپل می باشید به شما پیشنهاد می کنیم مطالعه این مطلب را از دست ندهید. مادر برد یا همان برد از قطعات اصلی هر دستگاهی می باشد که لپ تاپ ها هم از این قاعده مستثنی نیستند. مادربرد ها اجزای مختلف اعم از اصلی یا غیر اصلی لپ تاپ ها را به یک دیگر متصل می کنند. که در تعمیرات لپ تاپ نقش مهمی را دارند. مادربرد ها از بخش های اصلی یک رایانه محسوب می شوند که عمل کنترل باقی بخش ها را بر عهده دارند و این قطعه با هیچ کدام از قطعات بیرون ارتباط ندارد. هنگام خرید، تعویض، تعمیر، ارتقاء و… لپ تاپ مهم و اصلی ترین تصمیمی که کاربران می گیرند در تعویض مادربرد است. تاریخچه مادر برد ها هم یکی از نکاتی است که در این مطلب به بررسی آن ها می پردازیم، در سال 1982 اولین کامپیوتر ها را با برد تولید و عرضه کردند.

اجزای مادربرد لپ تاپ :

  • اسلات پی سی آی
  • اسلات کارت گرافیک
  • باتری
  • اسلات های ساتا
  • اتصال فن
  • نگهدارنده فن
  • سوکت سی پی یو

اسلات پی سی آی :

اسلات ها یکی از قطعات مادربرد ها هستند که برای اتصال کارت صدا، اینترنت، مودم و…. مورد استفاده قرار می گیرند. این قطعه در مادر برد های مختلف در تعداد های مختلف وجود دارد.

اسلات کارت گرافیک :

اسلات کارت گرافیک هم یکی از اسلات هایی است که در مادربرد ها وجود دارد می باشد و برای اتصال کارت گرافیک مورد استفاده قرار می گیرد اما این نکته لازم به ذکر است که بعضا مادربرد هایی وجود دارند که کارت گرافیک را همراه خود دارند.

باتری :

این باتری در زمانی که دستگاه خاموش می باشد نیروی مورد نیاز ساعت، تاریخ و… سیستم را  برای بوت شدن تامین می کند. این امکان برای کابران سیستم ها  وجود دارد که با خارج کردن باتری بایوس سیستم را ریست کنند و یا رمز ورود آن غیر فعال کنند.

اسلات ساتا :

 از اسلات ساتا برای اتصال کابل آن به مادربرد استفاده می کنند که این کابل را می شود با هارد پیدا کنید، و گاها تعداد 4 عدد از این اسلات ها بر روی برد اصلی قرار دارد و با شماره های 0-1-2-3  قابل شناسایی می باشند.

اتصال فن :

برای اتصال فن با برد اصلی از این بخش اسفاده می کنند، و سیم فن سی پی یو نیز به این بخش اتصال پیدا می کند.

نگهدارنده فن :

از این بخش برای اتصال پایه های فن و هیت سینک به برد استفاده می کنند اما در نظر داشته باشید که باید پیش از آن سی پی یو را در جای خود قرار دهید.

سوکت سی پی یو :

مهم ترین بخش در این قسمت سوکت سی پی یو می باشد که بخشی بسیار حساس است و کوچک ترین فشاری نباید به آن وارد شود. این بخش دارای چند گیره می باشد که از طریق آن ها سی پی یو ثابت می ماند و فن بر روی آن قرار می گیرد. اصولا در لپ تاپ ها تنها یک اسلات برای ارتباط سی پی یو وجود دارد اما در پی سی ها این بخش به شکل پر قدرت تر با چند سوکت طراحی شده است.

برای خرید مادر برد لپ تاپ اپل مدل آن را انتخاب کنید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم درخواست تعمیرات